21. rujna 2023.
NOVOSTI

Konferencija - Ljudski resursi u turizmu i ugostiteljstvu - obrazovanje i zapošljavanje

Konferencija - Ljudski resursi u turizmu i ugostiteljstvu - obrazovanje i zapošljavanje

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula kao nositelj projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula kao partner na projektu organiziraju konferenciju Ljudski resursi u turizmu i ugostiteljstvu - obrazovanje i zapošljavanje koja će se održati u utorak, 26. rujna 2023., u Kinu Valli u Puli (Giardini 1).

Projekt KLIK Pula provodi se u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF) za razdoblje 2020. – 2023., u suradnji sa sljedećim partnerima: Istarska županija, Obrtnička komora Istarske županije, Hrvatska gospodarska komora – županijska komora Pula, Arena Hospitality Group d.d., AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Maistra d.d., Škola za odgoj i obrazovanje Pula, Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj – Scuola di formazione professionale Eugen Kumičić Rovigno, Uniline d.o.o., Valamar Riviera d.d., Grad Pula – Pola. 

Svrha Centra za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma - KLIK Pula jest povećanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz unaprjeđenje obrazovne infrastrukture i provedbu programa obrazovanja, usavršavanja i osposobljavanja ljudskih potencijala izvrsne kvalitete, u skladu s potrebama visoko kvalitetnih smještajnih i uslužnih kapaciteta. 

Program se nalazi u pratećim dokumentima, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem Digitale komore, najkasnije do 25. rujna.

Galerija fotografija

Privitci

Tekst1