Students
Student servis

Student servis

Student servis nudi mogućnost privremenog i povremenog zapošljavanja svim studentima koji pohađaju preddiplomski studij, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, diplomski sveučilišni studij, kratki stručni studij, preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj i građani su Republike Hrvatske i građani Europske unije s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a koji nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva.

Također, pravo učlanjenja u Student servis imaju i osobe koje su u  postupku upisa na studij ili osobe koje su završile studij na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj a  nemaju zasnovan radni odnos ili građani Europske unije s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su završili studije na visokom učilištu izvan Europske unije, a nemaju zasnovan radni odnos. Pravo učlanjenja imaju i druge osobe koje su završile srednjoškolsko obrazovanje kao i diplomanti, najdulje tri mjeseca od završetka školske godine ili završetka studija.

Studenti zaposlenjem preko Student servisa, primarno ostvaruju zaradu. Sekundarno i dugoročno počinju se pripremati za sve zahtjevnije tržište rada, ostvaruju svoja prva poslovna iskustva, upoznaju se sa radnom okolinom, poslovnim kolegama te počinju graditi svoju karijeru. 

Poslodavci dobivaju mladu, kvalitetnu radnu snagu, prema karakteristikama i preferencijama koje navode prilikom oglašavanja posla. Angažiranjem studenata posredstvom Student servisa poslodavci na vrlo jednostavan način dolaze do potrebne radne snage, u situacijama povećanja opsega poslovanja, zamjene radnika na godišnjem odmoru, bolovanju i dr.

 

``