Students
Studentske aktivnosti

Poziv za financiranje studentskih aktivnosti za 2023. godinu

Pozivaju se

- studenti pojedinci ili grupe studenata koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli odnosno Istarskom veleučilištu (dalje u tekstu: visokom učilištu) te

- Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Studentski zbor Istarskog veleučilišta (dalje u tekstu: Studentski zbor) ili druge studentske organizacije/udruge koje su upisane u Upisnik Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli ili Istarskog veleučilišta odnosno studentske udruge koje djeluju na području Istarske županije, a upisane su u Registar udruga Republike Hrvatske

da temeljem ovog Poziva i priložene dokumentacije podnesu prijave za dodjeljivanje potpore za financiranje kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjene studentima. 

 

Prijave se, zajedno sa svom potrebnom dokumentacijom podnose elektroničkim putem, na adresu elektroničke pošte: studentske-aktivnosti@scpu.hr, zaključno do 30. studenog 2023. godine.

Svi upiti vezani za podnošenje prijava po ovom Pozivu mogu se dostaviti pisanim putem na adresu elektroničke pošte: studentske-aktivnosti@scpu.hr ili uputiti na broj telefona: 555 335.

 

Potrebna dokumentacija:

Poziv za financiranje studentskih aktivnosti 10.2023. (DOCX) - 72,4 KB

KRITERIJI za financiranje studentskih aktivnosti (DOCX) - 81,2 KB

1.1. A Obrazac - Studentski zbor (PDF) - 180,6 KB

1.1. B Obrazac - studentske udruge (PDF) - 180,3 KB

1.1. C Obrazac - studenti pojedinci_skupina studenata (PDF) - 183,0 KB

1.5. Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja (DOCX) - 72,8 KB

Obrazac za financiranje poslovanja udruge (DOCX) - 71,1 KB

SMJERNICE - Studentske aktivnosti (DOCX) - 65,7 KB

``