17. rujna 2018.
OBAVIJESTI

U prostoru mini restorana Indeks oprema se studentsko središte

Prostor mini-restorana „Indeks“ koji se nalazi u prizemlju nove zgrade FET-a, (Preradovićeva ulica) se od 1. rujna prenamjenjuje te više neće djelovati u funkciji restorana.

Temeljem projekta Coca-Cole, Stanica 50, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli dobiva uređeno studentske središte, upravo u spomenutom prostoru. Uređenjem, ondje će se studentima omogućiti prostor za druženje, slušanje predavanja, sudjelovanje u radionicama i različitim raspravama, učenje te rad na projektnim zadacima, ali i razvijanje kreativnih i poduzetničkih zamisli.

Nakon uređenja, Coca-Cola će novo studentsko središte – klub,  predati sveučilištu, koje će njime upravljati u suradnji sa studentskim zborom. Korištenje studentskog središta bit će besplatno te se neće koristiti u komercijalne svrhe.

Projekt Stanica 50 je vrijedan više od milijun kuna, a podržavaju ga Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.