30. kolovoza 2018.
OBAVIJESTI

Konačna rang lista za smještaj studenata u studentski dom Pula i subvencioniranje smještaja za studente koji stanuju kod privatnih stanodavaca u Puli u akademskoj godini 2018/2019

U Puli, 30. kolovoza 2018.

Broj: 08-103/18

 

Po isteku roka za dostavu prigovora na privremenu rang listu natječaja za smještaj studenta u studentski dom Pula i subvencioniranje smještaja za studente koji stanuju kod privatnih stanodavaca u Puli u akademskoj godini 2018/2019, Povjerenstvo za rješavanje prigovora održalo je sjednicu 29. kolovoza 2018. Odluke o prigovorima dostavljene su podnositeljima prigovora preporučenom poštom.

Ukupno je pristiglo 12 prigovora od kojih je jedan prihvaćen, a jedanaest odbijeno. U roku za prigovore troje studenata je javilo da odustaje od smještaja u dom pa je i to uzeto u obzir prije objave konačne rang liste.

Nakon provedenog postupka po prigovorima te izvršenih korekcija, Povjerenstvo za prigovore utvrdilo je konačnu rang listu koja se nalazi u privitku ove obavijesti.

Upute studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u studentski dom Pula i subvenciju smještaja kod privatnih stanodavaca nalaze se u privitku.