20. srpnja 2016.
NOVOSTI

Prijava za sudjelovanje na CBW gitarijadi u Puli

Prijava za sudjelovanje na CBW gitarijadi u Puli

Otvoren je natječaj namijenjen demo bendovima koji se žele prijaviti za sudjelovanje na CBW Gitarijadi. Riječ je o prvoj CBW GITARIJADI koja će se održati u vrijeme trajanja 22. Croatia Bike Week-a. Organizaciju gitarijade potpisuje moto klub Twin Horn MC u suradnji sa SGK Čarobna frula. Najboljih pet bendova od prijavljenih nastupit će na velikoj pozornici Croatia Bike Weeka 2. rujna 2016. u Puli na  Monumentima.

Croatia Bike Week je moto okupljanje te rock festival u sklopu kojeg svake godine nastupi petnaestak bendova. Posjećuje ga brojna publika, pa se pred pozornicom često skupi i desetak tisuća ljudi. Započinje 29. kolovoza i traje do rujna, a u sklopu glazbenog programa ove će godine nastupiti Opća Opasnost, Vedran Božić & Rock Masters, The Cool Shakes, Sister Soul & Blaxperts, The Second Hand Bend, The Night Express i drugi.

Natječaj se odnosi na izvođače koji sviraju autorsku glazbu, rock, pop, indie, punk, metal, alter ili glazbu sličnog izričaja, a dolaze s područja Republike Hrvatske. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju izvođači koji u vrijeme slanja prijave nemaju službeno objavljeni nosač zvuka, koji je bio ili je u prodaji na teritoriju RH. Svi zainteresirani izvođači moraju dostaviti najmanje dva autorska glazbena djela u mp3 formatu, tekstove, biografiju sa slikom cijelog banda i kontakt (ime, prezime, adresu, telefon i e-mail zastupnika banda) na mail: carobnafrula@hotmail.com s naznakom: „Za natječaj!“. Rok dostave je 15. kolovoza 2016.

Galerija fotografija