22. travnja 2024.
NOVOSTI

SVEUČILIŠNI SPORTSKI TURNIR - Student Week 2024.

SVEUČILIŠNI SPORTSKI TURNIR - Student Week 2024.

Nedjelja, 21. travnja 2024., bila je rezervirana za sportove, a to je značilo i početak samog Student Weeka. Studenti te djelatnici Sveučilišta natjecali su se u futsalu, košarci 3na3 te mix parovima u odbojci na pijesku. Sunčano vrijeme bilo je pravi mamac za posjetiti terene sportskog kompleksa na Verudelli o čemu svjedoči i velik broj publike na sportskim borilištima.

Radost loptanja pod obručima, iako kvantitativno minimalna kvalitativno je bila itekako na visini zadatka. U konkurenciji triju ekipa pobjedu je odnijela ekipa Prodajemo zrak, drugo mjesto zauzeli su članovi ekipe Bob team, a treće mjesto ekipa Trozubac.

Futsal je donio pregršt lijepih poteza i napetih utakmica. Na kraju su kao pobjednici izašli ekipa Žulau iz čijih redova dolaze i dobitnici posebnih priznanja: Najbolji igrač – Karlo Dumančić te Najbolji strijelac turnira – Alen Mišković. Drugo mjesto osvojila je ekipa ISHA Pula u čijim redovima je i dobitnik priznanja za najboljeg golmana turnira – Luka Knežević. Treće mjesto osvojili su igrači ekipe Euroinomani.

Mix parovi odbojke na pijesku bili su zasigurno najveći i najposjećeniji sportski dio sportskog dana Student Week-a. U velikoj konkurenciji od čak 14 ekipa i odigranih 30 utakmica cijelog turnira pobjedu je odnijela ekipa: Frenki&Joža koji su u finalu s 2:0 svladali ekipu Plavuše. U borbi za treće mjesto ekipa NADAl umire zadnja nakon velike borbe odnijela je pobjedu 2:1 nad ekipom LAPA (za koju su igrale sestre Lazić, budući da je zbog obaveza u klubu originalni član morao napustiti natjecanje).

Galerija fotografija