02. listopada 2023.
NOVOSTI

Rektorovo obraćanje studentima za početak akademske godine

Rektorovo obraćanje studentima za početak akademske godine

Drage studentice i studenti,

S velikim oduševljenjem i optimizmom pozdravljamo početak nove akademske godine 2023./2024. Na pragu ove nove faze vašeg akademskog putovanja, srdačno vas pozdravljam ispred Sveučilšta i u svoje osobno ime.

Nova akademska godina otvara vrata ne samo novim saznanjima i iskustvima, već i prilikama za vaš osobni i stručni razvoj. Ova godina pruža svakom od vas temelj za istraživanje, učenje, inovacije i, iznad svega, za osobni rast. Pozivam vas da iskoristite sve prilike koje vam se nude, da pomaknete svoje granice i nastavite graditi svoj jedinstveni put prema akademskoj i životnoj izvrsnosti.

Svi zaposlenici našeg sveučilišta predani su pružanju podrške vašem akademskom putovanju. Radujemo se suradnji s vama, osluškivanju vaših ideja i zajedničkom radu na ostvarivanju vaših ciljeva.

Želim Vam da ova godina bude ispunjena otkrićima, postignućima, inspiracijom i srećom. Neka vaša iskustva ovdje obogate vaše živote i pripreme vas za svijetle buduće prilike koje vas čekaju kao i izazove koje nećete morati sami svladavati. Želim vam uspješan, produktivan i nadahnjujući početak nove akademske godine i osobna mi je čast i zadovoljstvo kao rektor pozdraviti naše nove studente. Osobna je privilegija biti u prilici pozdraviti nove generacije koje će ubrzo zajedno s nama izgrađivati budućnost za sve nas.

Srdačno
Rektor
prof. dr. sc. Marinko Škare