29. svibnja 2023.
NOVOSTI

Studentska procjena kvalitete nastavnika i kolegija

Studentska procjena kvalitete nastavnika i kolegija

Ured za osiguravanje i unaprjeđivanje kvalitete i strateško planiranje Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli od 23.5.2023. provodi studensku procjenu kvalitete nastavnika i kolegija za ljetni semester 2022./2023.

Pozivaju se svi studenti da se u što većem broju odazovu anketiranju i pridržavaju se navedenih uputa.

Evaluacija je dobrovoljna, što znači da niste obvezni pružiti povratnu informaciju. No, aktivnim sudjelovanjem pridonosite poboljšanju kvalitete nastave i kolegija na Sveučilištu. Vaše povratne informacije mogu istaknuti i pozitivne strane, područja za poboljšanje, te pomažu Sveučilištu da identificira učinkovite nastavne prakse i izvrši potrebne prilagodbe. Slijeđenje uputa omogućuje pružanje konkretnih i konstruktivnih povratnih informacija. Dijeleći svoja iskustva i prijedloge pridonosite oplemenjivanju cjelokupnog obrazovnog iskustva za sebe i buduće studente. Iskrene procjene mogu usmjeriti nastavnike u identificiranju područja u kojima mogu poboljšati metode podučavanja, isporuku sadržaja i angažman studenata. Anketa je osmišljena da bude anonimna, što vam omogućuje da pružite iskrene povratne informacije.

Proces ocjenjivanja treba biti pošten i nepristran. Prikupljene povratne informacije pomažu identificirati učinkovite nastavne prakse, područja u kojima su potrebne prilagodbe i potencijalna poboljšanja cjelokupnog iskustva učenja.

Poštivanje  anonimnosti studenata i pružanje podrške koja omogućava da se njihov glas čuje u konačnici podržava kontinuirano poboljšanje kvalitete podučavanja i cjelokupnog obrazovnog iskustva.

Galerija fotografija