23. svibnja 2023.
NOVOSTI

Poslušajte današnju Radio X-icu

Poslušajte današnju Radio X-icu

U današnjoj emisiji očekuju vas nove epizode rubrika Akademski kutak, Unipusport i Xica Play, zanimljive teme i pregršt gostiju.

Profesor Darko Etinger najavit će nadolazeću Let'sGrow! konferenciju, koja će se održati u četvrtak 25. svibnja, dok će se studentica Iva Međeši osvrnuti na Filozofijadu, koja se održala od 4. do 8. svibnja u Budvi, a na kojoj su pulski studenti sudjelovali prvi put.

Unipusport rubrika donosi osvrt na rezultate nedavno završenih STEM Games natjecanja.

U prvome dijelu Josip Siljan i Milan Rakazović govorit će o rezultatima UNIPU esport tima, dok u drugom dijelu govore: Petar Čolić, izbornik odbojkaškog tima, Inga Đunđerović, igračica rukometa, Danijela Novaković, igračica odbojke i Katarina Donadić, igračica stolnog tenisa. Oni će ispričati svoje iskustvo sudjelovanja na STEM Gamesima i osvrnuti se na postignuti uspjeh! 

Rubrika Xica Play ugošćuje pulski heavy metal sastav SpellScroll koji ove godine snima svoj prvi studijski album "The Realms of the Unseen". Album spaja klasični heavy/power metal zvuk s ekstremnim metalom u kombinaciji s čistim vokalima, a kako zvuči njihov najnoviji single možete čuti nakon razgovora s članovima benda.

Budite od 20:05 sati na valovima HRT Radio Pula i daznajte sve detalje!

Galerija fotografija