08. svibnja 2023.
NOVOSTI

Sajam karijera 2023.

Sajam karijera 2023.

U srijedu, 17. svibnja 2023., s početkom u 10h na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (bordo zgrada) održat će se Sajam karijera.

Na sajmu će biti postavljeni informativni štandovi, a svoje će poslovanje predstaviti razna poduzeća gdje će studenti imati mogućnost boljeg upoznavanja i mogućnost potencijalnoga zaposlenja. Svoja će poduzeća predstaviti i SPIN studenti, tj. bivši studenti Sveučilišta koji su pokrenuli poduzeća putem SPIN usluga. Isto tako, na Sajmu je organiziran i Career Speed Dating gdje se studentima pruža mogućnost za ostavljanje dobrog dojma i otvaranje prilika za nova zaposlenja u poduzećima kao što su: Maistra Hospitality Group, TDR d.o.o., Infobip, CMG Digital, Uniline grupa i sl. Sajam se nakon formalnog dijela od 14h seli na Studentski trg gdje će biti organizirano opušteno druženje uz DJ-a sve do navečer.

Više informacija o sudjelovanju/predstavljanju i rasporedu održavanja možete pronaći na: https://www.unipu.hr/karijere/novosti?@=2ff59#news_134031

Prijave su otvorene još kratko, stoga ne propustite priliku istražiti uzbudljive ponude za posao kod vrhunskih poslodavaca.

Galerija fotografija