16. ožujka 2023.
NOVOSTI

Digitalni inovacijski inkubator - Traže se najbolji mladi inovatori Hrvatske!

Digitalni inovacijski inkubator - Traže se najbolji mladi inovatori Hrvatske!

Dragi studenti,


pridružite se Digitalnom inovacijskom inkubatoru powered by Hrvatski Telekom – online projektu gdje se uči stvarati vrijednost, razvijaju inovativni projekti i osvajaju vrijedne novčane nagrade!

Sudjelovanjem u Inkubatoru imat ćete priliku učiti o različitim perspektivama na kreativnost i inovacije od strane profesora s prestižnih svjetskih fakulteta i to putem video materijala koje možete gledati kad god vam odgovara, a nakon toga krećete u razvijanje vlastitih inovativnih rješenja.
Bit ćete u mogućnosti birati između nekoliko različitih industrija i vodećih regionalnih kompanija s kojima želite surađivati i odgovarati na stvarne izazove današnjice - Hrvatski Telekom, Jamnica, Raiffeisen Bank, Studenac, Nova TV, Poliklinika Sinteza i Školska knjiga, a kako bi vam cijeli proces razvoja projekata bio što lakši, na raspolaganju ćete imati 1 na 1 online sastanke s ekspertima iz kompanija te mentorom iz Instituta za inovacije na kojima ćete moći razgovarati o svojoj ideji i projektu. 

Najuspješniji timovi će na kraju prisustvovati velikom finalu, predstaviti svoje rješenje i boriti se za svoje mjesto u jednom od 21 nagrađenog tima u 7 kategorija te osvojiti do 4.500€!

Ukoliko želite razvijati svoje osobne i profesionalne vještine te istražiti vlastite mogućnosti u novim
izazovima, možete se prijaviti OVDJE samostalno ili u timu do 31.03.!