25. siječnja 2023.
NOVOSTI

Poziv studentima na sudjelovanje u vrednovanju nastavnog rada

Poziv studentima na sudjelovanje u vrednovanju nastavnog rada

Poštovani studentu/ice,

budući da se bliži kraj zimskog semestra akademske 2022./2023. godine, danas je započelo studensko vrednovanje nastavnog rada u elektroničkom obliku u sklopu jedinstvene ankete koju provodi Ured za strateško planiranje i osiguravanje kvalitete pri Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli na svim sastavnicama. Pristupni linkovi za ispunjavanje anketa poslani su studentima kolegija obuhvaćenima planom evaluacije za zimski semester 2022./2023.  na e-mail adresu, a ankete će biti otvorene u periodu od 25. siječnja 2023. do 10. veljače 2023. godine.

Studentske ankete važan su element cjelovitog sustava za osiguravanje kvalitete. Ispunjavanjem anketnog upitnika možete izraziti svoje zadovoljstvo kvalitetom nastave i nastavnika odabranih predmeta. Vaši odgovori mogu ukazati na nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na poboljšavanje njene kvalitete. Studentsko iskustvo u fokusu je strategije #Evolve UNIPU, stoga nam je tvoja povratna informacija od iznimne važnosti. 

Cilj svih anketa jest dobivanje značajnih informacija koje će pomoći da se mjerama za poboljšanje osiguraju kvalitetni ishodi učenja i kvalitetan rad i život studenata. Sve ankete su anonimne te je sudjelovanje dobrovoljno. U slučaju bilo kakvog problema pri ispunjavanju anketa ili dodatnih pitanja, slobodno kontaktirajte  Ured za strateško planiranje i osiguravanje kvalitete na email adresu kvaliteta@unipu.hr

Zahvaljujemo Vam na uloženom trudu i izdvojenom vremenu za poboljšanje sustava osiguravanja kvalitete pri Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. 

Srdačan pozdrav,

Ured za strateško planiranje i osiguravanje kvalitete