10. siječnja 2023.
NOVOSTI

Novi tjedan = nova emisija Radio X-ice u kojoj vam donosimo mnoštvo zanimljivosti

Novi tjedan = nova emisija Radio X-ice u kojoj vam donosimo mnoštvo zanimljivosti

Imat ćete priliku poslušati Danijela Marinkovića, glavnog koordinatora za esport u Puli koji će govoriti o završetku treće sezone Student Esports Tournamenta. 

Nedavno je završena još jedna sezona Student Esports Tournamenta, a pobjedu u S ligi ponovno odnosi Tehničko Veleučilište Zagreb. Podjela nagrada pobjednicima održala se 20.12. u uredima Superologyja zajedno s predstavljanjem Vatroslava Miloša i Adisa Mustedanagića.

Osim SET-a ovoga je puta na redu nova epizoda X-ice po Europi. Stoga ne propustite intervju s Nevijom Ilijaš, bivšom studenticom Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, smjera Kultura i turizam. Nevia će ispričati svoju Erasmus priču o putovanju u grad Porto u Portugalu, gdje živi i radi već tri godine. Također, opisat će način življenja i kulturu Portugala te kako se snašla u samome gradu.

Akademski kutak donosi vam intervju s Paolom Tranijem, novim studentskim pravobraniteljem. Paolo će predstaviti rad studentskog pravobranitelja, govorit će o studentskim pravima i samoj važnosti te funkcije. Također, očekujte dašak dobre glazbe uz X-icu play i rap duo Avangarda iz Zagreba.