14. lipnja 2022.
NOVOSTI

Na sveučilištu održan informativni dan za roditelje

Na sveučilištu održan  informativni dan za roditelje

Na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli se po prvi puta održavao Informativni dan za roditelje. S obzirom da su analize pokazale da pri izboru studija veliku ulogu imaju i roditelji, Sveučilište je odlučilo posebno informirati roditelje o svojoj širokoj ponudi studijskih programa te načinu i mogućnostima upisa.

Roditelji, ali i studenti su po punktovima koje je imao svaki fakultet Sveučilišta, Ured za studente i obrazovne programe, Studentski centar i Studentski zbor u neposrednom kontaktu s nastavnicima i ostalim djelatnicima Sveučilišta, tražili dodatne informacije te dobili letke, brošure i ostale materijale koji pomažu budućim studentima. Mahom su roditelji  i studenti dolazili iz Pule i Istre, ali i iz Dalmacije koji su najvećim dijelom bili zainteresirani za smještaj u Studentskom domu kojom su prilikom razgledali i nove paviljone. Također roditelji, studenti i mediji su bili posebno zainteresirani za nove programe za koje se očekuje dopusnica: studija Dizajna te on-line studiji Informatike i Poslovne ekonomije.

Na Sveučilištu su zadovoljni odazivom roditelja i studenta te smatraju da su postigli cilj prezentacije ukupno više od šezdeset studijskih programa na preddiplomskoj i diplomskoj razini, pružili pomoć zainteresiranima te obavještavaju da do 18. srpnja 2022. godine studenti mogu izabrati i prijaviti željeni studijski program.

 

Galerija fotografija