14. lipnja 2022.
NOVOSTI

Izabrani predstavnici Sveučilišta Jurja Dobrile 

Izabrani predstavnici Sveučilišta Jurja Dobrile 

Na izborima koji su se održali 6. i 7. lipnja 2022. godine u online obliku, studenti su imali priliku izabrati predstavnike Sveučilišta Jurja Dobrile i svojih sastavnica. Radi se o rezultatima izbora za Studentski zbor Pula za akademsku godinu 2022./2023. i 2023./2024.

Tako su predstavnici Sveučilišta Jurja Dobrile: Mirko Filipović, Eni Krešević, Nikolina Sučić, Tin Celner i Kristijan Opačak. 

Predstavnik Fakulteta ekonomije i turizma je Ivan Mesić, student druge godine diplomskog studija, a predstavnica Fakulteta informatike je Lucia Vareško, studentica prve godine diplomskog studija. Predstavnik Filozofskog fakulteta u Puli je Zlatko Nikolić, student treće godine preddiplomskog studija povijesti, dok je predstavnica Fakulteta prirodnih znanosti u Puli Petra Peharec, studentica prve godine preddiplomskog studija. Predstavnica Medicinskog fakulteta u Puli je Anja Teofilović, studentica druge godine preddiplomskog studija, dok je predstavnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Ines Štimac, studentica prve godine preddiplomskog studija. Predstavnik Muzičke akademije u Puli je Ivan Haubrih, student četvrte godine preddiplomskog studija.

- Jako sam zadovoljan odazivom studenata na ove izbore i vidi se pozitivan pomak u Studentskom zboru i hvala svima na velikoj podršci i potrudit ću se opravdati ovaj izbor i iduće godine, kazao je aktualni predsjednik Studentskog zbora, Mirko Filipović. 

- Zahvaljujem se svim studentima na njihovoj aktivnosti i što su izašli na izbore te se nadam uspješnoj suradnji svih sastavnica u Studentskom zboru, kazala na mje Eni Krešević, studentica četvrte godine povijesti na Filozofskom fakultetu.