02. svibnja 2022.
NOVOSTI

Ostalo je još malo karata za prvi studentski bal, koji će se održati u subotu

Ostalo je još malo karata za prvi studentski bal, koji će se održati u subotu

Članica Studentskog zbora Pula, Lucija Vareško, kazala nam je da su studenti poprilično zainteresirani za prvi studentski bal koji će se održati ove subote u Domu hrvatskih branitelja, s početkom u 20 sati.

-  Ostalo je svega 30 karata za bal u subotu, od ukupnih 300. Moram priznati da je studentima ovaj događaj poprilično interesantan, kazala nam je.

Karte se mogu kupiti svaki dan od 12 do 14 sati u prostoru ispred ulaza u Studentski restoran.

Podsjetimo, Studentski zbor u Puli organizira prvi humanitarni studentski bal. Nakon dugo vremena organiziraju događaj koji će zasigurno, kako kažu, obilježiti ovu godinu.

- Kraj je mjera, maski, pa je vrijeme za haljine, košulje i crveni tepih. Uz ples i zabavu, humanitarni duh i dobru atmosferu pridružite nam se na najglamuroznijem studentskom događaju našeg Sveučilišta i pokažite kakvo veliko srce imaju pulski studenti. Piće i hrana bit će osigurani za sve humanitarce, zabavit ćemo se uz dobru glazbu te ćete imati priliku izvući nagrade iz tombola koje smo pripremili samo za vas, poručuju.

Early bird ulaznica u iznosu od 80 kn, a zadnji tjedan prije održavanja bala iznosit će 100 kn, a preuzeti ju se može od ponedjeljka 25. travnja svakim radnim danom ispred studentske menze od 12 do 14 sati.

UDRUGE KOJIMA ĆE SE DONIRATI:
OAZA - Udruga iz Rovinja koja potiče zbrinjavanju djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.
ŽUTA MINUTA - Udruga iz Pule za poboljšanje kvalitete života osoba s psihosocijalnim teškoćama
FIDO - Udruga iz Pule koja pruža pomoć životinjama i promovira zaštitu i prava životinja.

- Nemojte propustiti dobro se provesti, a na kraju same večeri okrunit ćemo događaj, a možda i kralja i kraljicu. Vidimo se na crvenom tepihu, kažu.

Galerija fotografija