17. siječnja 2022.
NOVOSTI

Studenti povijesti održali izbornu skupštinu Kluba studenata povijesti ISHA

Studenti povijesti održali izbornu skupštinu Kluba studenata povijesti ISHA

Piše: Matea Čelebija

U subotu, 15. siječnja, članovi Kluba studenata povijesti ISHA, održali su izvanrednu izbornu Skupštinu na kojoj je prezentiran izvještaj o radu i financijski izvještaj, koji se odnosio na proteklo razdoblje te je donesen novi plan rada i financijski plan za 2022. godinu. Također, održani su i izbori za Predsjedništvo Kluba te Nadzorni odbor

Izabran i novi predsjednik Udruge

Za članove Predsjedništva, odnosno predsjednika Udruge predložen je Zlatko Nikolić, student 3. godine povijesti, za potpredsjednicu Marija Budrovac, studentica 2. godine povijesti i arheologije, i za tajnika Sven Barčan, također student 3. godine jednopredmetne povijesti. Skupština je jednoglasno izglasala novo Predsjedništvo Kluba studenata.

Za Nadzorni odbor predloženi i jednoglasno potvrđeni Kristian Kovačević, Luka Knežević i Ivana Radić, a izabrani su i koordinatori/ice te urednici/ce zaduženi za organizaciju brojnih aktivnosti Kluba, uključujući izdavanje studentskog časopisa Epulon, održavanja godišnjeg studentskog seminara, organizaciju predavanja, tribina, radionica i predstavljanja knjiga, stručnih terenskih izleta i pub kvizova. 

Velika zainteresiranost studenata povijesti za nove projekte

Novoizglasani predsjednik Kluba studenata ISHA, Zlatko Nikolić, izabran je na mandat od godinu dana. Zlatko nam je otkrio kako prve aktivnosti ISHA planira već prije ispitnih rokova koji kreću u veljači. 

- Osobno sam jako zadovoljan jer je puno studenata pokazalo interes za ponovnim aktiviranjem studentske organizacije koju čine studenti povijesti. Nakon ispitnih rokova idemo s većinom aktivnosti koje su izglasane unutar plana rada - rekao nam je Zlatko. 

Galerija fotografija