31. kolovoza 2021.
NOVOSTI

Osvrt studentica dobitnica nagradnog vikenda u Puli

Osvrt studentica dobitnica nagradnog vikenda u Puli

Početkom srpnja održan je nagradni kviz tijekom informativnog dana FET-a, a nagrada je bila vikend smještaj u Studentskom domu u Puli. Dobitnice Leticija Čižmek iz Koprivnice i Anja Žvorc iz Čakovca tako su posjetile Pulu u periodu od 20.-22. kolovoza 2021. a njihov osvrt donosimo u nastavku:

"Potaknute činjenicom da želimo u novoj akademskoj godini, svoj diplomski studij započeti upravo na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", sudjelovale smo u kvizu te osvojile spomenutu nagradu. Oduševila nas je blizina fakulteta i Studentskog doma, no nažalost nismo bile u mogućnosti posjetiti zgradu Fakulteta jer je bio vikend. Tijekom boravka omogućen nam je ručak u restoranu Kantina koji se nalazi preko puta Fakulteta. Ljubazno osoblje i odlična hrana ostavili su neizbrisiv trag te time dodali još jedan razlog zašto odabrati baš Pulu za grad studiranja. Budući da smo imale dovoljno vremena, prošetale smo gradom i posjetile brojne turističke atrakcije do kojih nam nije trebalo puno vremena jer su smještene u relativnoj blizini Studentskog doma. Bilo nam je žao kada je naš boravak morao završiti, no zato se nadamo da ćemo više vremena provesti istražujući i učeći na jesen kada počne nova akademska godina. Iskreno smo zahvalne što nam se pružila ovakva prilika da bolje upoznamo Pulu te vidimo što sve ona nudi za studente."

Fakultet ekonomije i Turizma "Dr. Mijo MIrković" u Puli, zahvalio se studenticama putem svojih službenih stranica te im zaželio puno uspjeha u novoj akademskoj godini.

Galeriju fotografija možete pogledati na: https://photos.google.com/share/AF1QipPyHAtug7rmoQhbecDGJlect17YMZ2w-cr8_0oeNSMVhsn0Rk2JdNYpbxhEPDvJ3g?pli=1&key=MGpiRmQxeVhiRjVkR0YwVDh5ampaV0pYX2pEdnZR