02. siječnja 2021.
NOVOSTI

Pomoć studentima s ugroženih područja

Pomoć studentima s ugroženih područja

Drage studentice i studenti, dijelimo s vama ove teške trenutke koje proživljavate zajedno sa svojim obiteljima. Ni najsnažnije naše misli i emocije, koliko god bremenite bile, nisu ni djelić svih nedaća i strahota koje su zadesile vaše domove, obitelji, vašu mladost i vedrinu studentskih dana.

Sveučilište sa svojim fakultetima i drugim sastavnicama i Studentski zbor kontinuirano provode aktivnosti od prvih saznanja o nemilim događajima kako bismo vam pomogli i kako bismo snagom zajedništva prebrodili ili barem ublažili posljedice, s kojima samo možemo zamisliti, koliko je teško suočiti se.

Tijekom komunikacije prema popisu vaših kontakata kojima raspolažemo, neki su kontakti (iz razumljivih razloga) nedostupni ili isključeni te vas ovim putem pozivamo da nam se javite kako vam možemo pomoći. Možda trebate dodatne potrepštine uz one navedene na listama stožera i Crvenog križa, psihološku pomoć, smještaj, odjeću...

Vaše potrebe možete javiti na sljedeće kontakte: 098 929 4833 ili 095 581 5148.

Zahvaljujemo svim članovima pulske akademske zajednice, zaposlenicima i studentima koji su na bilo koji način se uključili ili će se uključiti u humanitarne aktivnosti, kao i vanjskim suradnicima te dobavljačima za besplatne usluge prijevoza materijalnih dobara. 

Svima je zajednička želja što prije vidjeti vas opet u Puli, zaokupljene studijem, druženjima, idejama i stvaralaštvom... jer i ovo će proći... a vaš duh, hrabrost i snaga nadjačat će i najteže. 

Vjerujemo u vas i tu smo za vas!

Vaše Sveučilište