28. prosinca 2019.
NOVOSTI

Bogat program za doček Nove godine

Bogat program za doček Nove godine

Tradicionalne proslave dočeka Nove godine na otvorenom i ove su godine organizirane diljem Istarske županije na glavnim trgovima. U nastavku teksta donosimo kratki pregled najvećih događaja na poluotoku za novogodišnju noć.

Porečane i mnogobrojne goste u 2020. godinu svojim hitovima uvest će jedna od najvećih zvijezda hrvatske scene - Severina. Osim tradicionalnog velikog dočeka na Trgu slobode uz Severinu, na Trgu Matije Gupca održat će se paralelni doček uz DJ Stanka Bondžu, doček za najmlađe na Staru godinu u podne, a za reprizu dočeka na rasporedu je Night Express.

U sklopu manifestacije „UMAGični blagdani“, grad Umag organizira i doček nove godine na otvorenom. Zabavni program započinje uz DJ Shurkya, nakon kojeg na red dolazi zvijezda večeri – Maja Šuput. Posjetitelje u ponoć očekuje veliki vatromet.

Gradski trg u Rovinju tradicionalni je domaćin rovinjskog dočeka nove godine na otvorenom, a tako će biti i ove godine. Posjetitelje očekuju glazbeni program, u kojemu će glavna zvijezda biti Zlatan Stipišić Gibonni, također i prigodni ponoćni vatromet.

Osim toga, organizirani su i dočeci nove godine u podne. Grad Labin i TZ-a grada Labina organiziraju zabavu za sve posjetitelje uz Night Express Band te dj-a FOKU iz Pazina. DJ Nikola z Kukurini pripremiti će sve goste u Medulinu za koncert Saše Lozora, koji će započet točno u podne.

U Puli će se doček odvijati na više lokacija. Popodnevni doček bit će na Tomislavovom trgu uz Gelato sisters band i na Giardinima. Na Portarati će za večernji doček biti zadužen Šajeta, a centralna zabava organizirana je tradicionalno na Forumu uz Zabranjeno pušenje i ponoćni vatromet.