27. lipnja 2016.
NOVOSTI

Adria summer fest, poziv za volontere

ADRIA SUMMER FEST TRAŽI VOLONTERE
Ako želiš sudjelovati kao dio organizacijskog tima na najboljim koncertima ovog ljeta, družiti se sa zvijezdama koje nastupaju i doživjeti jedan ovako veliki događaj na drugi način, prijavi se njihov program ''work exchange'' ulaznica, tj. kao volonter/ka zaradi svojim radom ulaznicu za Adria Summer Fest ili Tonija Cetinskog.

Adria Summer Fest Team traži po 10 do 15 volontera za koncerte u sklopu Adria Summer Fest-a: Davida Moralesa(petak 22.07.) , te Dubioze kolektiv i Hladnog piva( subota 23.07.), te deset volontera/ki za Tonija Cetinskog(subota 30.07.) u Medulinu. Volontiranje za Adria Summer Fest Team zahtjeva predanost budući da je ovo zahtjevan i odgovoran posao, ali istovremeno i jako, jako zabavan. Iskustvo koje ćete ponijeti sa sobom se uvelike razlikuje od odrađivanja ljetne prakse.

Jedini preduvjet za biti volonter, je taj da ste stariji od 18 godina. Odmah se javite ukoliko se možete prepoznati u slijedećim opisima i pridržavati se nekih neizbježnih pravila:

– timski igrač si i voliš dobru atmosferu
– radno vrijeme u smjenama, ovisno o potrebi
– možeš apstinirati od alkohola za vrijeme radne smjene
– Ne smeta ti zaprljati se i pomoći nešto prenijeti ili donijeti
– imaš vrline poput organiziranosti, odgovornosti, pouzdanosti i točnosti
– prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno
– želiš biti dio najboljih koncerata ovog ljeta u Istri

Kako bi otprilike znali šta vas očekuje, poslovi koji su trenutno u ponudi u sklopu našeg volonterskog programa su slijedeći:

1. Volontiranje na ulazu
2. Info pult: pružanje informacija o festivalu i popratnim aktivnostima
3. Hospitality: briga oko izvođača
4. Press centar: rad na ulazu za akreditirane novinare
5. Pomaganje kod uređivanja festivalskog prostora
6. Pomaganje po potrebi

Svi zainteresirani mogu se javiti preko Facebook stranice (http://www.facebook.com/AdriaSummerFest), preko e-maila info@adriasummerfestival.com ili na mobitele 098 331 399/098 376 666.