30. studenoga 2019.
NOVOSTI

Započeo bogat Prosinac u Puli

Započeo bogat Prosinac u Puli

Tradicionalnim paljenjem lampica, u petak 29. studenoga, započeo je bogati program manifestacije „Prosinac u Puli“.  Božićni program započeo je službeno paljenjem velike digitalne jelke na trgu Portarata te otvaranjem klizališta za sve stanovnike Pule i njene posjetitelje.

Ovogodišnji program obuhvaća preko 170 zabavnih i kulturnih događanja na 40-ak lokacija u gradu. Osim raznih izložbi i koncerata za odrasle, tu su i predstave za djecu.

Atraktivno klizalište dimenzija je 30x20 metara te će i ove godine privući brojne klizače, ponajprije one nešto mlađe, a i ove je godine Grad Pula za svu djecu sa širokog područja Pule koja organizirano dolaze klizati sa svojim škola i vrtićima osigurao besplatno klizanje. Klizalište je otvoreno svakog dana od 9 sati do 22  sata, sve do 6. siječnja.

 „Klizalište je u ovim zimskim mjesecima postalo već tradicionalno mjesto okupljanja brojnih naših sugrađana, a ove je godine na novoj lokaciji u samom centru grada blagdanski ugođaj još dodatno izražen“, kazao je gradonačelnik Miletić i naglasio kako je će za sve građane od 1. do 31. prosinca u svim zonama grada parkiralište biti u potpunosti besplatno!

Cjelovit raspored programa te lokacije događanja moguće je vidjeti na poveznici: Prosinac u Puli!