28. studenoga 2019.
NOVOSTI

Ponovno otvorene prijave za Školu brzog čitanja

Ponovno otvorene prijave za Školu brzog čitanja

Školu brzog čitanja i mudrog učenja možete naći u 12 gradova diljem Hrvatske (Pula, Velika gorica, Varaždin, Čakovec, Bjelovar, Karlovac, Zaprešić, Osijek, Vinkovci, Vukovar, Županja, Valpovo), a nositelj licence za provođenje programa u Puli je Centar Sophia d.o.o.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja, u Puli djeluje na adresi Dobricheva 12/I, nudi jedinstven program u kojem učenici, studenti i/ili ljudi željni učenja novih vještina – nekoliko tehnika brzog čitanja i pamćenja, izdvajanja bitnog iz gradiva, organizacija gradiva i prezentiranje istog u pismenom i usmenom obliku, memorijske tehnike, čime polaznici povećavaju maksimalno svoj kapacitet za funkcionalno učenje, što je jamstvo za dobre rezultate u školi, na fakultetu i na poslu.

Nakon završenog programa, polaznici imaju priliku upisati Klub mudrog učenja gdje nastavljaju njegovati naučene vještine kroz svoje nastavne materijale. Za učenike je program šestomjesečni, dok za studente i odrasle tromjesečni.

Program trenutno polazi 23 učenika u tri grupe, te je zbog velikog interesa osigurano još nekoliko termina grupa te Škola upisuje nove učenike koji bi sa radom krenuli u siječnju.

Prijavnicu možete poslati putem web-a https://brzocitanjeiucenje.eu/prijava ili za dodatne informacije, upite poslati na brzocitanjeiucenjepu@gmail.com ili 098 941 1008.

Galerija fotografija