11. lipnja 2019.
NOVOSTI

Početna konferencija projekta “Razvoj i unapređenje studijskih programa sukladno HKO-u na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli”

Početna konferencija projekta “Razvoj i unapređenje studijskih programa sukladno HKO-u na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli”

U srijedu, 12. lipnja 2019. na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ upriličit će se početna konferencija projekta „Razvoj i unapređenje studijskih programa sukladno HKO-u na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli“, s početkom u 10 sati u dvorani Soumitra Sharma.

Projekt „Razvoj i unapređenje studijskih programa sukladno HKO-u na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli“ ukupne vrijednosti 3.892.627,50 kn, financirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a prijavljen je od strane Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, uz partnerstvo Opće bolnice Pula te Sveučilišta u Zadru.

Provedbom projekta unaprijedit će se i razviti novi studijski programi te će se izraditi standard kvalifikacija radi ispunjenja ciljeva projekta. Opći cilj projekta je unapređenje kvalitete visokog obrazovanja kroz primjenu HKO-a, uz specifične ciljeve razvoja programa, izrade alata za osiguravanje kvalitete i jačanje kompetencija osoblja visokih učilišta i studenata u svrhu unapređenja relevantnosti nastavne djelatnosti u visokom obrazovanju. Razdoblje provedbe projekta je od ožujka 2019. godine do veljače 2022. godine.

Nakon pozdravnih govora prijavitelja i partnera, početnom konferencijom upoznat će se sve zainteresirane dionike s projektom, ciljevima i očekivanim rezultatima projekta te planiranim aktivnostima. Sudionici konferencije bit će predstavnici prijavitelja, partnera, suradnici te svi zainteresirani.

Događaj će biti fotografiran, sniman te uključuje i potpisne liste za sudionike, a program se može pogledati na poveznici: “Razvoj i unapređenje studijskih programa sukladno HKO-u na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli”.