06. svibnja 2019.
NOVOSTI

Gostujuće predavanje prof. dr. sc. Ante Baje na FET-u

Gostujuće predavanje prof. dr. sc. Ante Baje na FET-u

Gostujuće predavanje uglednog ekonomskog stručnjaka i sveučilišnog profesora dr. sc. Ante Baje upriličit će se u srijedu 8. svibnja na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“  u dvorani Istra, s početkom u 10.30 sati.

Prof. dr. sc. Anto Bajo autor je brojnih studija i knjiga o brojnim zbivanjima u fiskalnom sustavu Republike Hrvatske, a predavanje će održati na temu “Proračunski deficit i javni dug”. Ovim putem se pozivaju svi zainteresirani članovi akademske zajednice da sudjeluju u predavanju.

Gostujući predavač je redovni profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i znanstveni savjetnik na Institutu za javne financije. Diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani. Stručno se usavršavao u SAD-u (Harvard University, John F. Kennedy School of Government), Mađarskoj, Južnoafričkoj Republici i Japanu.

Više o predavaču na poveznici: Najava gostujućeg predavanja prof. dr. sc. Ante Baje na temu "Proračunski deficit i javni dug".