02. svibnja 2019.
NOVOSTI

Nastup KOZMODRUM + Oblik 3 ispred Augustovog hrama u Puli

Nastup KOZMODRUM + Oblik 3 ispred Augustovog hrama u Puli

U subotu, 4. svibnja na pulskom Forumu ispred Augustovog hrama upriličit će se audio-vizualni događaj: „KOZMODRUM + Oblik 3“, s početkom u 20 sati.

Elektronski kolektiv Music After Dinner za sve posjetitelje priredit će bogato glazbeno i vizualno iskustvo. Nastup Kozmodruma pratit će video mapping Damjana Šporčića- OBLIK 3. Ovaj događaj predstavlja dio programa obilježavanja Dana Grada Pule i uvod u ljetnu glazbenu sezonu.

Peteročlani kolektiv čine Janko Novoselić koji piše i obrađuje glazbu te svira bubnjeve, Ivan Kapec i Elvis Penava koji sviraju gitare, Goran Delač na basu te Hrvoje Galler na klavijaturama. Svoju glazbenu mješavinu nazivaju Organic Dance Music, a ista objedinjuje strukture elektronskih stilova i forme preuzete iz duge tradicije jazz i fusion glazbe koja je posebno utkana u njihov izričaj. Svirački je to i prirodni pristup glazbi uz korištenje sasvim “tradicionalnih” instrumenata.

Program će započet sa Borutom Cvajnerom, domaćim vrtiteljem vina. Nakon Foruma, glazbeno druženje prebacuje se u Galeriju Cvajner. U slučaju kiše događaj će se održati u nekom drugom terminu o kojem će se naknadno obavijestiti. Sve dodatne informacije o eventu mogu se pratiti putem društvenih mreža.

Music After Dinner (MAD) ime je udruge i produkcijskog tima iza kojeg stoje mladi i poduzetni članovi, no prije svega DJ-evi i strastveni ljubitelji ploča. Udruga je osnovana s ciljem upotpunjavanja glazbeno – scenskih događanja u krugu mladih i lokalne zajednice, promoviranja lokalne glazbene produkcije i kulture vinila.

 

Galerija fotografija