15. ožujka 2019.
NOVOSTI

Radionice Centra za razvoj karijera: „Pisanje CV-a“ i „Tips&tricks tijekom selekcijskog procesa“

Radionice Centra za razvoj karijera: „Pisanje CV-a“ i „Tips&tricks tijekom selekcijskog procesa“

Centar za razvoj karijera organizira radionice na teme „Pisanje CV-a“ i „Tips&tricks tijekom selekcijskog procesa“. Radionice će održati CMG Hrvatske na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u srijedu, 20. ožujka, u dvorani 402 s početkom od 12.30 sati.

Predavačice s višegodišnjim iskustvom u više segmenata odjela ljudskih resursa, s naglaskom na zapošljavanje, jesu Vinka Scotti, People&Culture Specialist“ te Martina Antonelić, People&Culture Specialist.

Studenti će na ovim korisnim radionicama imati priliku poslušati zanimljivo predavanje, rješavati zadatke i real case scenarije te upoznati se s aktualnim primjerima iz prakse. Osim toga, naučiti će se pripremiti za tržište rada te steći vještine potrebne za selekcijski proces od pripreme, pisanja životopisa do samih intervjua.

Predavači će podijeliti korisne "tips & tricks", a cilj same radionice je da svi prisutni napišu savršen CV koji će im pomoći u pronalasku budućeg posla, prakse ili volonterskog iskustva, kao i kako ostaviti najbolji dojam tijekom razgovora za posao.

Svi zainteresirani mogu se javiti na CentarKarijera@unipu.hr