Pomaknuta crta za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti

Objavljeno: 10. siječnja 2019.
Pomaknuta crta za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Odluku Povjerenstva za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti koja se odnosi na pomicanje crte na rang- listama. Trenutne rang-liste dostupne su na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr

Studenti svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom pristupaju Sustavu državnih STEM stipendija na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/ te svojom identifikacijskom oznakom provjeravaju svoje mjesto na rang-listi. Studenti koji su na rang-listi u sklopu kvote za određeno područje i godinu studija, odnosno iznad praga za ostvarivanje prava na stipendiju, bit će obaviješteni na adresu elektroničke pošte da su ostvarili pravo na državnu stipendiju.

Ako student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, nužno je da do srijede, 16. siječnja 2019. godine, do 12 sati na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/, kojoj pristupa prijavom sa svojim AAI@EduHrelektroničkim identitetom, označi izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, prihvati Uvjete stipendiranja te da upiše svoj IBAN žiroračuna. Prihvaćanje uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.

Više informacija o STEM Stipendija na poveznici- STEM STIPENDIJE HRVATSKA.