04. prosinca 2018.
NOVOSTI

Tvrtka Uniline d.o.o. otvorila Natječaj za dodjelu stipendija studentima završnih godina za akademsku godinu 2018./2019.

Tvrtka Uniline d.o.o. otvorila Natječaj za dodjelu stipendija studentima završnih godina za akademsku godinu 2018./2019.

Uniline d.o.o. je raspisao Natječaj za dodjelu stipendija studentima završnih godina studijskih smjerova turizam i financije za akademsku godinu 2018./2019.

Stipendije se dodjeljuju studentima završnih godina Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", koji studiraju na studijskim smjerovima srodnima sa turizmom i financijama.

Iznos stipendije je 1.000,00 kn mjesečno, a razdoblje stipendiranja je od 1. listopada 2018. do 30. rujna 2019.

Pravo na prijavu za dodjelu stipendija imaju studenti završnih godina, odnosno studenti treće godine preddiplomskog studija ili druge godine diplomskog studija koji su redoviti studenti Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“.

Na natječaj se mogu prijaviti redovni studenti koji ne primaju drugu stipendiju od ostalih pravnih osoba koja ih obvezuje na zasnivanje radnog odnosa po završetku školovanja.

Stipendija primaoce obvezuje na redovno obavljanje stručne prakse u Uniline d.o.o. u trajanju od tri mjeseca tijekom razdoblja stipendiranja te na završavanje studija u roku, najkasnije do 30. studenog 2019.

Također, stipendist se obvezuje odmah po završetku redovnog studiranja s Unilineom d.o.o. sklopiti Ugovor o radu na određeno vrijeme uz uvjet probnog roka, stipendist se obvezuje ostati u radnom odnosu 12 mjeseci, stipendist se obvezuje Unilineu dostaviti dokaz o redovnom završetku školovanja najkasnije do 30.studenog 2019.

Cijeli Natječaj pročitajte na poveznici: UNILINE d.o.o. OBJAVLJUJE NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA STUDENTIMA/CAMA ZAVRŠNIH GODINA STUDIJSKIH SMJEROVA TURIZAM I FINANCIJE ZA AKADEMSKU GODINU 2018./2019.