02. studenoga 2018.
NOVOSTI

Otvorenje studentskog središta: „Stanica 50“ u Puli

Otvorenje studentskog središta: „Stanica 50“ u Puli

U ponedjeljak, 5. studenog, u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ upriličit će se otvorenje studentskog središta Stanica 50. Novo studentsko središte poklon je od Coca-Cole povodom 50. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj. Program otvaranja započet će u 12 sati.

Studentska su središta suvremeno uređeni prostori u kojima studenti i mladi u zajednici mogu stjecati dodatna znanja i vještine te razvijati svoj kreativni i poduzetnički potencijal. Coca-Cola ih poklanja i predaje na upravljanje Sveučilištu i Studentskomu zboru, a korištenje njime bit će besplatno.

Zahvaljujući glasovima studenata i građana Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, uz Dubrovnik i Osijek, jedno je od triju sveučilišta koja dobivaju svoju Stanicu 50.

Na otvaranju studentskog središta javnosti će se obratiti prof. dr. sc. Nevenka Tatković, prorektorica za nastavu i studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Jasmin Rami, predsjednik Studentskoga zbora Sveučilišta u Puli te Boška Trbojević, direktorica komunikacija i odnosa s javnošću Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.