17. kolovoza 2018.
NOVOSTI

Bogati program za Pulsku noć

Bogati program za Pulsku noć

Tradicionalna 14. Pulska noć upriličiti će se u petak, 17. kolovoza, u središtu Pule. Predviđeno trajanje programa je od 21 sat do jedan iza ponoći.

Povodom ovogodišnje proslave pulski gradonačelnik Boris Miletić istaknuo kako će se ove godine program održati na 6 lokacija: „Doista mi je zadovoljstvo što i ove godine nastavljamo s našom urbanom feštom u kojoj se ističe protočnost pulskim ulicama gdje građani imaju prilike prošetati se, susreti se s dragim prijateljima i lijepo se proveseliti. Pozivam građane, kao i sve drage prijatelje iz okolnih mjesta i gradova, da se okupe u središtu grada i da zajedno uživamo u dobroj zabavi i druženju.“

Na Giardinima će se i ove godine održati tradicionalna gradelada gdje će se po pristupačnim cijenama moći pronaći ukusna srdela i čaša vina. Band Primo Tajo i Jazz orkestar nastupiti će na Trgu Sv. Tome, na Forumu Koktelsi i Groovers, na Danteovom Trgu Ad Libitum, dok će popularni izvođači iz Istre Šajeta i Alen Vitasović nastupiti na Trgu Portarata. U blizini na Giardinima nastupaju Livio Morosin i Macola Band te Old Friends, a na Tržnici Double Dose i grupa Val.