19. rujna 2017.
NOVOSTI

Udruga mladih i Alumni FET Pula organiziraju projekt „Burza poduzetničkih ideja 2017.“

Udruga mladih i Alumni FET Pula organiziraju projekt „Burza poduzetničkih ideja 2017.“

Svi mlade koje žele steći nova iskustva, te imaju ideju i žele vidjeti je li ona isplativa mogu se prijaviti na besplatne edukativne radionice namijenjene izradi poslovnih planova i sudjelovati u završnom natjecanju.

U programu je moguće dobiti potrebna znanja za ulazak u svijet poduzetništva, svi sudionici će uz pomoć mentora napisati poslovni plan (pojedinačno ili u grupi) te će oni najbolji moći prezentirati svoju ideju na završnoj konferenciju. Dobit će se prilika za prijavu u poduzetnički inkubator ili studentski poduzetnički inkubator.

Udruga mladih i Alumni FET Pula Vam donosi projekt “Burza poduzetničkih ideja 2017.” uz: edukativni program za izradu poslovnih planova, mentorstvo, umrežavanje, razvijanje različitih vještina, sudjelovanje na konferenciji, nagrade i samozapošljavanje

Prijave traju do 5. listopada 2017. godine te ih pošaljite na e-mail: udruga@alumni-fet-drmijomirkovic.hr, a za više informacija posjetiti web stranicu: Alumni-fet.

Edukacijski program će se provesti kroz mjesece listopad-studeni 2017. godine, a detaljniji raspored dobiti ćete nakon što pošaljete prijavu.

Održavanje završne konferencije, očekuje se u studenom 2017. godine.

Požurite s prijavama jer je broj polaznika ograničen!

Prijavnicu možete skinuti klikom na sljedeće: Prijavnica-za-edukaciju-2017.