Web portal za studente
Student servis Pula

Sigurnost

Kada prikupimo vaše osobne podatke, djelujemo na različite načine da bismo ih zaštitili od neovlaštenog pristupa ili otkrivanja, ali ne možemo garantirati sigurnost vaših osobnih podataka kod samog prijenosa putem interneta iako su poduzete mjere za zaštitu. U tom smislu ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakvo otkrivanje podataka zbog grešaka u prijenosu, neovlaštenog pristupa ili drugih djelatnosti od strane trećih osoba, djelatnosti ili nedostataka nad kojima nemamo nadzor. Ovaj program koristite na vlastitu odgovornost.

Lozinka (PIN) i zaštita podataka

Kao član Student servisa dužni ste brinuti o tajnosti lozinke i isključivo ste odgovorni za sve radnje koje se odvijaju pod vašim imenom. Slažete se da svoje člansko ime i lozinku nećete dijeliti s drugima. Neovlašteni pristup upotrebom pogrešne lozinke može prouzročiti prestanak valjanosti lozinke i po potrebi pravni postupak. Slažete se da ćete odmah obavijestiti Student servis o bilo kakvoj neovlaštenoj upotrebi vaše lozinke ili bilo kakvoj drugoj zlouporabi. Molimo vas da se pobrinete da se nakon korištenja uvijek odjavite. Za gubitke ili štetu koji mogu nastati zbog vašeg nepoštivanja ovih pravila ili korištenja od strane treće osobe, ne preuzimamo odgovornost.

Upozorenje glede otkrivanja podataka na internetu


Sigurnost podataka počinje kod vas. Isključivo ste sami odgovorni za tajnost svojih lozinki koje upotrijebite kod registracije i uvijek morate biti pažljivi i odgovorni kad preko interneta otkrivate svoje podatke. Radi navedenog predlažemo da po potrebi izmijenite lozinku koja vam je dodijeljena.