Subvencija privatnog smještaja

Redovitim studentima koji su putem natječaja za subvencioniranje smještaja studenata kod privatnih stanodavaca u Puli u tekućoj akademskoj godini ostvarili to pravo, mjesečno se isplaćuje financijska potpora. Natječaj se objavljuje u srpnju, a sve informacije o subvencioniranju privatnog smještaja i natječaju objavljivat će se na ovoj stranici. 

Subvenciju u iznosu od 200 kuna mjesečno dodjeljuje Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, a isplaćuje se putem Studentskog centra Pula.

Vodič studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u traženju privatnog smještaja (PDF) - 211,1 KB

Oglasi za privatni smještaj

Pozivamo najmodavce da svoje oglase za iznajmljivanje stana/sobe dostave putem naše e-mail adrese: student-servis@scpu.hr, poštom, osobno na adresu (Studentski centar Pula, Ul. Sv. Mihovila 3, 52100 Pula) ili putem online obrasca. Primljene oglase objavljujemo na našoj web stranici (Smještaj / Oglasi za privatni smještaj).

Sve upite glede smještaja studenti mogu upućivati elektronskom poštom na navedenu mail adresu, kao i putem naše Facebook stranice.

Studentski centar Pula, kao posrednik informacija između najmodavca i najmoprimca, ograđuje se od odgovornosti za eventualne neistinitosti i netočnosti sadržaja oglasa koje zainteresirane stranke objavljuju putem Studentskog centra Pula.