HITNO

Brojanje i anketiranje putnika u javnom prijevozu

Objavljeno - 5.4.2018.
Poslodavac - naručitelj posla Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
OIB 25410051374
Vrsta posla Brojanje i anketiranje putnika u javnom prijevozu
Mjesto obavljanja posla Istarska županija
Predviđena cijena sata (min.) 2,65 EUR
Predviđena cijena sata (max.) 3,32 EUR
Putni trošak 2 kn/km
Potreban broj studenata 100
Period rada 10.04.2018 - 26.4.2018, utorak, srijeda i četvrtak
Radno vrijeme ovisno o potrebama terenskog istraživanja
Kontakt osoba gđa. Dijana Beganović
Kontakt telefon 098 396 207
Kontakt email dbeganovic@fpz.hr
Napomena

Studenti bi radili na brojanju i anketiranju putnika u javnom prijevozu, stajalištima, zračnim lukama i na autobusnim kolodvorima. Brojanje i anketiranje provodit će se u ožujku i travnju i to u karakteristične dane (utorak/srijeda/četvrtak).
Brojanje na županijskim linijama provodi se na način da su studenti u autobusima i na mobilnoj aplikaciji bilježe broj putnika koji su ušli/izašli na svakom autobusnom stajalištu, dok se brojanje putnika na međužupanijskim linijama bilježi na autobusnim kolodvorima.
Anketiranje se provodi na način da se putnika intervjuira i njegovi se odgovori bilježe na obrascu koji će dobiti. Anketiranje se provodi u autobusima, na autobusnim kolodvorima, zračnim lukama i željezničkim kolodvorima.
Pitanja su iz područja navika putovanja, dnevnih putovanja i karakteristika javnog prijevoza putnika. Studenti bi radili 6-8 sati dnevno, a neki i dulje, ovisno o njihovoj raspoloživosti koju bi nam unaprijed naznačili prilikom prijave. Satnica iznosti 25kn/sat (neto). Prije terenskog brojanja i anketiranja studenti će imati edukaciju te će dobiti upute i za korištenje aplikacije i za terensko brojanje/anketiranje. Molimo zainteresirane da se jave koordinatorici za Pulu Silviji Sinković na mail silvija.sinkovic@gmail.com ili voditeljici terenskih istraživanja Dijani Beganović dbeganovic@fpz.hr