Fotogalerija

Student servis

Student servis nudi mogućnost privremenog i povremenog zapošljavanja svim redovitim studentima. Povrh ostvarenja prihoda, uz stjecanje radnog iskustva, ovakvim se zapošljavanjem studenti kvalitetno pripremaju za sve zahtjevnije tržište rada.

U Student servis se mogu učlaniti svi redoviti studenti koji studiraju na hrvatskim visokim učilištima i veleučilištima. Iznimno, mogu se učlaniti i učenici završnog razreda srednje škole u Republici Hrvatskoj koji su u postupku upisa na fakultet, kao i osobe koje su završile studij, no samo tri mjeseca od završetka redovnog školovanja, odnosno studija.

Za učlanjenje studenti obvezno trebaju donijeti:

  • Potvrdu visokoškolske ustanove o redovitom upisu na studij u tekućoj akademskoj godini ili testiran indeks (ne e-indeks)
  • Indeks na uvid
  • Osobnu iskaznicu 
  • Broj vlastitog žiro ili tekućeg računa na kartici ili službenom dokumentu (OTP banka Hrvatska d.d., Zagrebačka banka d.d., Erste&Steiermarkische bank d.d., Imex banka d.d., Privredna banka Zagreb d.d., Splitska banka d.d., Istarska kreditna banka Umag d.d., Raiffeisen banka d.d., Sberbank d.d., Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Hrvatska poštanska banka d.d, Kentbank d.d.)
  • OIB na službenom dokumentu

Prije upisa u student servis potrebno je regulirati osnovno zdravstveno osiguranje. Naime, studenti koji iz nekog razloga nemaju osnovno zdravstveno osiguranje neće se moći učlaniti u student servis i raditi preko studentskog ugovora.

Učenici završnog razreda srednje škole koji su u postupku upisa na studij trebaju, pored navedenog, donijeti dokaz o završenoj srednjoj školi u tekućoj školskoj godini -svjedodžbu završnog razreda srednje škole i dokaz da su u pristupili polaganju državne mature - ispis svoje prijave (www.postani-student.hr) za odabrani studij. Mogu se učlaniti nakon završetka srednje škole, odnosno od 15. lipnja i članstvo im vrijedi do 30. rujna tekuće godine.

Da bi se mogli učlaniti, studenti trebaju doći na šalter Student servisa (Ulica Svetog Mihovila 3, Pula). Radno vrijeme sa strankama: ponedjeljak - petak: 08:00-15:00 (dnevni odmor 10:30-11:00)