26. travnja 2024.
NOVOSTI

Održana večer društvenih igara

Održana večer društvenih igara

Održan je i pretposljednji događaj ovogodišnjeg Student Weeka – Board Game Night, ovog puta u La Resistanceu. Članovi Udruge minijaturista, maketara i igrača stolnih strateških igara "Zaigrana Koza" studentima su prezentirali mnoštvo modernih društvenih igara poput warhammer40k, roleplayinggames i board games.

Studenti su okušali svoju sreću u igrama na ploči kao što su: Dungeons and Dragons, Vampire: The Masquerade, Munchkin, King of Tokyo, Resistance, Coup, Tsuru, Abyss, Village, Lords of Waterdeep, Descent: Journeys in the Dark, Dead of Winter i mnoge druge.

Inače, udruga ''Zaigrana Koza'' djeluje od 2005. godine, a posljednje dvije godine petkom od 19-24 h (iznimku čine blagdani) Udruga otvara svoja vrata i posjetiteljima, čiji se broj stalno povećava. Udruga je uz povećanu aktivnost u samim prostorijama počela i aktivnije sudjelovati u kreiranju i održavanju događanja na području grada Pule.

Također, podsjećamo kako se svakodnevno na ulazu u Studentski restoran od 12 do 14 sati te od 18 do 20 sati mogu kupiti ulaznice za treći humanitarni studentski bal, koji će se na Kaštelu održati u utorak, 30. travnja. Karte se do nedjelje prodaju po cijeni od 20eura, a nakon toga cijena karte za bal će biti 25eura.

Galerija fotografija