13. veljače 2024.
NOVOSTI

Studentsko međunarodno natjecanje L'Oréal Brandstorm

Studentsko međunarodno natjecanje L'Oréal Brandstorm

Pozivamo sve studente na globalno natjecanje L'Oréal Brandstorm.

Riječ je o jednom od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već preko 30 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost, usvoje nova znanja i dobiju priliku povezati se s poduzećem Loreal Adria.  Natjecanje okuplja brojne studente iz cijelog svijeta koji organizirani u timove od troje pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili L'Oréal Grupe.

Ovogodišnji zadatak Brandstorma je kreiranje rješenja koja bi unaprijedila upotrebu tehnologije u svijetu profesionalne njege kose: novi proizvodi, usluge, poslovni planovi, aplikacije ili sl. koji bi unaprijedili poslovanje i korisničko iskustvo. 

Pobjednički tim na razini regije (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku u sklopu svjetskog finala u Londonu sudjelovati u borbi za glavnu nagradu: tromjesečnu plaćenu praksu u L'Oréalovom sjedištu u Parizu, uz pokrivene troškove boravka.

Poziv na ovo natjecanje otvoren je za mlade do 30 godina, a zainteresirani se mogu prijaviti do 25. ožujka 2024. godine, putem online platforme https://brandstorm.loreal.com/en.

Promotivni video se nalazi na linku: https://www.youtube.com/watch?v=tL75xlFcnm0