15. veljače 2024.
NOVOSTI

Pokretanje newslettera Sveučilišta u Puli

Pokretanje newslettera Sveučilišta u Puli

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli pokreće sveučilišni newsletter!

Newsletter kao izvrstan alat za pružanje informacija i angažiranje različitih publika predstavlja značajan napredak u poboljšanju komunikacije i jačanju povezanosti sa svima koji rade i žive uz Sveučilište u Puli.

U svom je obraćanju rektor Sveučilišta, prof. dr. sc. Marinko Škare, istaknuo da redovnim slanjem newslettera Sveučilište želi: 

  • Dostaviti relevantne i aktualne vijesti o našem Sveučilištu: Informirat ćemo vas o najnovijim akademskim dostignućima, istraživačkim projektima, studentskim aktivnostima, nadolazećim događajima i svim ostalim novostima koje su relevantne za vas.
  • Omogućiti vam da budete u toku s najnovijim trendovima u visokom obrazovanju: Dijelit ćemo relevantne članke, studije i istraživanja o edukaciji, znanosti i inovacijama.
  • Ojačati osjećaj zajedništva: Newsletter će služiti kao platforma za povezivanje studenata, nastavnika, suradnika i ostalih prijatelja Sveučilišta u Puli.
  • Promicati suradnju s lokalnom i globalnom zajednicom: Newsletter će predstaviti naše sveučilište široj publici i potaknuti suradnju s drugim institucijama, tvrtkama i organizacijama.

Pokretanjem samoga newslettera Sveučilište želi:

  • Poboljšati transparentnost i dostupnost informacija o našem radu.
  • Ojačati dvosmjernu komunikaciju sa svim zainteresiranim dionicima.
  • Omogućiti da aktivno sudjelujete u životu Sveučilišta.
  • Potaknuti osjećaj pripadnosti i ponosa našeg Sveučilišta kao dijela naše društvene zajednice.

Sveučilište u Puli je dinamična i rastuća institucija koja se neprestano mijenja i usavršava. Pokretanjem newslettera želimo ojačati našu povezanost s vama i zajedno graditi bolju budućnost našeg sveučilišta, zaključio je rektor Sveučilišta u Puli.

Pozivaju se svi da se pretplate (besplatno) na newsletter (klik na link ispod rubrike dodatnih pitanja) te aktivno sudjeluju u njegovom radu. 

Vaše su ideje i komentari dobrodošli.