12. veljače 2024.
NOVOSTI

Aplikacija za pametne telefone "Sveučilišna knjižnica u Puli"

Aplikacija za pametne telefone "Sveučilišna knjižnica u Puli"

Sveučilišna knjižnica u Puli nastavlja modernizacijom svojeg poslovanja i unapređivanja kvalitete svog rada s korisnicima te ponosno predstavlja aplikaciju za pametne telefone koju možete preuzeti na Google Playu i Apple Storeu.

Naziv aplikacije je Sveučilišna knjižnica u Puli te uz njenu pomoć možete pretražiti e-kataloge svih knjižnica Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, pregledati kalendar događanja u knjižnici, generirati svoj korisnički broj u barkod, produžiti posudbu građe, rezervirati građu ili zatražiti literaturu za seminarski rad te pristupiti obrascima za učlanjenje.
Unutar aplikacije nalaze se i Radno vrijeme knjižnice i njenih ogranaka, odgovori na Česta pitanja, kontakt podaci svih odjela i službi knjižnice te poveznice na društvene mreže.
Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje i vjerujemo da će studentima pulskog sveučilišta, ali i ostalim korisnicima pomoći u svakodnevnoj potrazi za informacijama.
Aplikaciju je za Sveučilišnu knjižnicu u Puli napravila Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica koja pod nazivom mKnjižnica radi aplikacije za knjižnice u Hrvatskoj.

 

Aplikaciju možete skinuti ovdje:

https://play.google.com/<wbr/>store/apps/details?id=com.<wbr/>webtech.skpula 

https://apps.apple.com/hr/app/sveucilisna-knjiznica-u-puli/id6467042318?platform=iphone