01. listopada 2019.
NOVOSTI

Poslušajte ovotjednu Radio x-icu: Kako do karte za Brucošijadu?

Poslušajte ovotjednu Radio x-icu: Kako do karte za Brucošijadu?

Studentska radijska emisija- Radio x-ica emitira se svakog utorka na valovima Radio Pule (100,0 MHZ) od 20 do 22 sata. Emisiju vode i uređuju Alisa Tešić, Matea Glavinić, Sara Fačko i Tin Celner.

Emisiju je moguće uživo pratiti preko internetske stranice Radio Pule ili preko radija. Prilozi iz emisije se mogu poslušati idući dan na web stranici Studentskog centra u rubrici Radio x-ice ili četvrtkom u Studentskom restoranu za vrijeme ručka.

Ovog utorka, 1. listopada u emisiju stiže članica Studentskog zbora- Ines Pruginić, koja će najaviti sve zanimljivosti vezane uz Brucošijadu. Osim nje, ovog utorka u Radio x-ici gostovat će i Daniel iz Los Angelsa koji je hitchhikingom stigao do Pule kako bi govorio o svojoj avanturi i motivirao slušatelje.

Cijelu emisiju upotpunit će neizostavni hitovi i puno više dobre glazbe. Slušajte Radio x-icu, danas od 20 do 22 sata i saznajte kako osvojiti karte za Brucošijadu, što Aleksandra Lera kaže o Volonterskom centru Istra te koje sve pogodnosti imaju studenti u Puli!