25. rujna 2019.
NOVOSTI

Koncert Tribute Banda Dino Dvornik u Pomidoru

Koncert Tribute Banda Dino Dvornik u Pomidoru

U petak, 27. rujna upriličit će se besplatni koncert Tribute Banda Dino Dvornik u Pomidoru, s početkom u 22 sata. S obzirom da se koncert trebao održati prošle godine te je dva puta odgođen zbog vremenskih neprilika, ove je godine organiziran šator u slučaju kiše.

Tribute Band Dino Dvornik nastao je na inicijativu članova benda i supruge pokojne hrvatske legende u želji da njegov glazbeni opus i dalje živi na koncertnim pozornicama, te da se pozitivna energija ove glazbe prenosi na nove generacije i stare ljubitelje funk glazbe.

Band je sastavljen od najboljih hrvatskih glazbenika koji su u raznim formacijama i periodima intenzivno surađivali na koncertima i studijskim projektima prerano preminulog kralja funka. Sve posjetitelje, band će razveseliti izvodeći svevremenske hitove Dina Dvornika poput „Udri jače manijače“, „Afrika“, „Zašto praviš slona od mene“, „Ti si mi u mislima“ te „Hipnotiziran“.

Glazbenici koji su sastavni dio Tribute Banda Dino Dvornik sljedećeg petka u Pomidoru: vokal- Nikola Marjanović, gitarist- Alen Spada, basist- Zvonimir Bučević Buč, klavijaturist- Gojko Tomljanović, bubnjevi- Kristijan Zorjan, sax- Ivica Premelč.

U sklopu koncerta poznati hrvatski proizvođač pića osigurava i party sa hostesama i poklonima, a organizator koncerta je Pomidor d.o.o.