17. rujna 2019.
NOVOSTI

Poslušajte ovotjednu Radio x-icu: Najava Visualia Festivala!

Poslušajte ovotjednu Radio x-icu: Najava Visualia Festivala!

Studentska radijska emisija- Radio x-ica emitira se svakog utorka na valovima Radio Pule (100,0 MHZ) od 20 do 22 sata. Emisiju vode i uređuju Matea Glavinić, Mateja Kelemenić, Alisa Tešić te Matea Dujmović.

Emisiju je moguće uživo pratiti preko internetske stranice Radio Pule ili preko radija. Prilozi iz emisije se mogu poslušati idući dan na web stranici Studentskog centra u rubrici Radio x-ice ili četvrtkom u Studentskom restoranu za vrijeme ručka.

Ovog utorka, 17. rujna u emisiju stiže doc. dr. sc. Snježana Močinić s Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti koja će predstaviti studij za predškolski odgoj i učiteljski studij na talijanskom jeziku. Osim toga, gost će biti i organizator gradske noćne utrke Erik Lukšić koji će ovom prilikom najaviti nadolazeći sportski događaj.

Cijelu emisiju upotpunit će neizostavni hitovi i puno više dobre glazbe. Slušajte Radio x-icu, danas od 20 do 22 sata i saznajte koji su najvažniji događaji u gradu ovoga tjedna, što nas očekuje na ovogodišnjem Festivalu Visualia te koji se atraktivni studentski poslovi trenutno nude!