23. kolovoza 2019.
NOVOSTI

Najava 15.-te Pulske noći

U subotu, 24. kolovoza s početkom u 21 sat u Puli će se upriličiti tradicionalna 15. po redu- Pulska noć. Grad Pula je i ove godine organizirao brojne goste koji će pružiti obilje glazbene, zabavne i gastro ponude za sve generacije.

Na Giardinima će uz slasne morske note gradelade, prisutni moći uživati i u glazbi benda Cherry Bombza i High Levela, a pozornicu na gradskoj tržnici će zaposjesti blus i iskusni pulski glazbenici iz bendova Double Dose i PrimoTajo.

Ljubitelji etno glazbe svoju će zadovoljštinu pronaći na Danteovom trgu  gdje će nastupati glazbenici Serđo Valić te Irena i Mauro Giorgiu čijim se nastupima može očekivati niz autorskih uradaka.

Trgom svetog Tome, odnosno Verudom pronijet će se glazba Jazz Quarteta Laguna i Domino Banda, dok je Portarata rezervirana za nastupe pulskih doajena zabavne glazbe, grupu Anelidi i Vesnu Nežić-Ružić, a zaplesat će se zasigurno i na pulskom Forumu gdje u Pulskoj noći nastupaju nezaobilazni Gustafi i kvartet Febra koji će s prizvukom rockabillyja prisutne zabavljati pop, jazz, soul i blues ritmovima.

U svrhu rasterećivanja gradskog centra i lakše prolaznosti posjetitelja „Pulske noći - ulicama našega grada“ građanima je na raspolaganju mogućnost korištenja besplatnog javnog gradskog prijevoza svih gradskih linija u razdoblju od 20:00 sat nadalje.

Program Pulske noći traje od 21 do 01 sat, te se očekuje lijepo vrijeme i velika posjećenost.