25. siječnja 2019.
NOVOSTI

Otvorene prijave za besplatne radionice: „Osobne financije- upravljanje kućnim budžetom“

Otvorene prijave za besplatne radionice: „Osobne financije- upravljanje kućnim budžetom“

Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, drugu godinu zaredom, organizira besplatne edukacije za građane Pule o relevantnim temama iz financijske kulture. Sa ciljem osvještavanja i podizanja razine financijske pismenosti kao dijela društvene odgovornosti, polaznicima će se na jednostavan i razumljiv način pojasniti najvažnija područja i pojmovi iz domene financija.

Radionica je osmišljena kao niz tematskih izlaganja prema zadanim terminima. Za petak, 15. veljače predviđena je radionica na temu: „Važnosti uravnoteženog osobnog budžeta. Edukacija „Bankovno financiranje i štednja održati će se u ponedjeljak 18. veljače. Predavanje na temu osobnih financija i investicijskih fondova upriličit će se u srijedu 20. veljače, a za dan nakon je predviđeno predavanje o tržištu kapitala i mirovinskim fondovima. Posljednja radionica ovog ciklusa biti će održana u petak, 22. veljače na temu: „Porezna pismenost i proračun“.

Sve edukacije će se provoditi u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković, u dvorani 404, od 17 do 20 sati. Uvjeta za prijavu nema, ali je ona potrebna zbog organizacije radionica.

Prijavit se može pozivom na 052/377-004, slanjem maila na adresu: fet-radionice2019@unipu.hr ili ispunjavanjem web obrasca na poveznici: Prijavni obrazac.