25. siječnja 2019.
NOVOSTI

Konačni rezultati izbora za članove Studentskog zbora

Konačni rezultati izbora za članove Studentskog zbora

Ovog su se mjeseca upriličili izbori za članove Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Sukladno članku 20. Pravilnika o izborima za Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Izborno povjerenstvo za provedbu izbora za Studentski zbor, na službenim stranicama Sveučilišta, objavilo je konačne rezultate izbora.

Na razini Sveučilišta, pravo glasa je imalo 3 487 birača, od čega je njih 136 ostvarilo svoje pravo glasa. Od toga je bilo 131 važećih listića i pet nevažećih.

Pojedini kandidati dobili su sljedeći broj glasova: Silvija Kukuljević- 110 glasova, Jasmin Rami- 100 glasova, Ines Pruginić- 69 glasova, Luka Škabić- 61 glas te Josipa Ivić 53 glasa.

Na izbornoj jedinici Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti pravo glasa je imalo 518 birača, od kojih je na izbore izašlo njih 31. Pojedini kandidati dobili su sljedeći broj glasova: Kristian Bošnjak – 20 glasova, Matea Selimović – 9 glasova, Patricia Šverko – 1 glas i Petra Živković – 1 glas.

Za ostale izborne jedinice, gdje je postojala po jedna kandidatura, konačni rezultati su sljedeći: za izbornu jedinicu Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“- Denis Prenkaj, za izbornu jedinicu Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke stuijde- Klara Tuličić, za izbornu jedinicu Fakulteta informatike- Leona Štrucelj, za izbornu jedinicu Odjela za prirodne i zdravstvene studije- Dragan Sarapa te za izbornu jedinicu Muzičke akademije- Lana Živčić.