21. siječnja 2019.
NOVOSTI

Poziv studentima za sudjelovanje u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“

Poziv studentima za sudjelovanje u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije organizira projekt pod nazivom „Akademija regionalnog razvoja i fondova EU“.  Glavni cilj ove Akademije je educiranje studenata o svim aspektima korištenja fondova EU-a te predstavljanja uspješnih EU projekata iz njihovih lokalnih sredina.

Ovaj projekt obuhvaća suradnju između Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU), institucija u sustavu upravljanja i kontrole korištenja europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova i regionalnih koordinatora (regionalnih razvojnih agencija).

Akademijom su predviđena predavanja i radionice namijenjena studentskoj populaciji, osim toga polaznici Akademije imat će priliku raditi na pripremi projektnog prijedloga. Uz studente, na radionicama će sudjelovati studentske udruge i neformalne grupe studenata. Svi oni zajedno raditi će na pripremi promotivnih materijala o fondovima EU-a i kreirati sadržaje za društvene mreže.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a zainteresirane studentske udruge i neformalne grupe studenata sve informacije o načinu prijave za sudjelovanje u projektu mogu pronaći na sljedećoj poveznici- STRUKTURNI FONDOVI aktivnosti.

Krajnji rok za prijavu na projekt je 8. veljače 2019. godine.