30. prosinca 2018.
NOVOSTI

Bogat program za doček Nove godine na otvorenom u Istri

Bogat program za doček Nove godine na otvorenom u Istri

Ove će se godine, već tradicionalno, diljem Istarske županije organizirati proslave Nove godine na glavnim trgovima u gradovima. Donosimo kratki pregled najvećih događaja za novogodišnju noć.

Svi Porečani i njihovi gosti novu 2019. godinu dočekati će uz mega popularnog Zdravka Čolića. Zanimljivi glazbeno- zabavni program upriličit će se na Trgu slobode u Poreču. Budući da se očekuje više od 10 tisuća posjetitelja, prostor oko trga će biti zatvoren za promet vozila.

Posjetitelje Rovinja očekuje vrhunska zabava uz Prljavo kazalište i prigodni vatromet u ponoć. Osim Prljavog kazališta, čiji se početak nastupa očekuje u 23 sata, na Gradskom trgu u Rovinju, nastupit će i Party band.

U sklopu manifestacije „UMAGični blagdani“, grad Umag organizira i doček nove godine na otvorenom. Program započinje u 21 sat uz DJ Endi-a i Lidiju Bačić.

Osim dočeka Nove godine u ponoć u Istri su sve popularniji dočeci u podne. Tako će ove godine Žminj organizirati program u podne, 31. prosinca, u šatoru pored škole gdje će nastupiti žminjske mažoretkinje i grupa Proleteri.

Posljednji i najveći događaj u sklopu bogatog programa Prosinca u Općini Medulin biti će upravo doček u podne koji će se upriličiti od 10 do 16 sati zadnjeg dana 2018. Doček kod malina započeti će uz DJ Nikolu z Kukurini, a točne u podne nastupa grupa Colonia.

U novu 2019. Puljane i njihove goste uvesti će Crvena jabuka na središnjoj proslavi na Forumu. Do dolaska Crvene jabuke posjetitelje će zabavljati DJ Jan Plexy i Night Express od 22 sata. Osim toga priprema se i doček u podne na Trgu kralja Tomislava uz Gustafe od 11 sati.