20. studenoga 2018.
NOVOSTI

Slobodna mjesta na poslijediplomskom specijalističkom studiju Marketing usluga

Slobodna mjesta na poslijediplomskom specijalističkom studiju Marketing usluga

Na novom studiju Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, poslijediplomskom specijalističkom studiju Marketing usluga ima još slobodnih mjesta, a prijave se primaju do 31. prosinca 2018.

Dinamičan sektor usluga danas je nezamisliv bez znanja, vještina i kompetencija koje su ključne i potrebne za planiranje, vođenje, organiziranje i kontrolu marketinških aktivnosti. Ukorak s najnovijim trendovima i izazovima, bilo da je riječ o turizmu, bankarstvu, javnoj upravi, trgovini, neprofitnim organizacijama i inim uslužnim djelatnostima, osobama s iskustvom iz prakse ili osobama koje žele usavršiti marketinška znanja novi studij osposobit će kompetentan i konkurentan specijalizirani stručni kadar.

Suradnja s gospodarstvom i niz gostujućih predavanja istaknutih stručnjaka iz prakse, uz kvalitetna teorijska uporišta, omogućit će polaznicima stjecanje vrijednih praktičnih znanja iz područja marketinga. Svi zainteresirani za usavršavanje i razvoj profesionalnih vještina i talenata, detaljne informacije o natječaju mogu pronaći na mrežnim stranicama FET-a.